Зехтинът увеличава „добрия“ холестерол
Зехтинът не е просто мазнина — той е течно злато за нашето здраве. Част от Средиземноморската диета, той доказано понижава „лошия“ LDL холестерол и повишава „добрия“ HDL – ключов фактор за здраво сърце.
Богат на антиоксиданти
Силен противовъзпалителен ефект (подобен на ибупрофен)
Подпомага паметта и когнитивната функция
Грижи се за кожата отвътре и отвън
Идеален за дресинги, печене и овкусяване
Но внимавайте – качественият зехтин трябва да е extra virgin, в тъмна бутилка, с плодов аромат и леко пикантен вкус.
Съхранявайте го на тъмно, използвайте до 18 месеца след добива и се наслаждавайте на всяка капка здраве и вкус!

CredoWeb е социална платформа, която свързва всички участници в здравеопазването, предоставяйки възможности за интерактивна комуникация межди лекари, фармацевти, институции, компании и като цяло всички, за които здравето е качество на живот.
CredoWeb е вашия източник на експертна информация в сферата на здравеопазването!