Здраве

31 Януари 2023

credoweb bg

Метаболитният синдром преследва все повече млади хора, а главните виновници са урбанизацията, нарастващото затлъстяване и заседналият начин на живот.

Ендокринолозите поставят акцент върху ранната диагностика - навременната промяна в лайфстайл навиците са ключът към предотвратяване развитието на болестта.​

​Една от тези промени може да бъде редовният прием на хранителни добавки, като Ecodiab. Специално създадената ѝ формула е ориентирана към потребностите на пациентите с метаболитен синдром и предиабет. Основните предизвикателства при тези състояния са глюкозен толеранс и липидемия - съставът на Ecodiab включва абсцисиева киселина от гроздови семки (сорт Vitis vinifera), която се бори именно с тези проблеми.

ЕКОДИАБ (ECODIAB) е хранителна добавка, съдържаща стандартизиран екстракт на абсцисиева киселина от гроздови семки (сорт „витис винифера”) + хром + магнезий.

  • Абсцисиевата киселина е ≥ 50µg - подобрява глюкозния толеранс и липидемията;
  • Хромът балансира нивото на глюкоза в кръвта;
  • Магнезият допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора, както и за нормалното протичане на метаболизма и производство на енергия.

​Продуктът се произвежда в Италия и е с гарантирано високо качество.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook