Здраве

5 Декември 2011

5121

Животът днес

НУРОФЕН ЕКСПРЕС атакува болката 2 пъти по-бързо

Всеки пети човек в Европа усеща болка. Само в България това са над 1,5 милиона души. В ожесточената борба с болката Нурофен провежда представително изследване сред близо 2 хил. души. То показва, че повечето хора искат болкоуспокояващото да действа по-бързо и по-ефективно. Резултатът е новият Нурофен Експрес, който атакува болката два пъти по-бързо.
Две са основните иновации, които правят Нурофен Експрес надеждно и бързо решение на проблема с болката. То е единственото болкоуспокояващо на българския пазар, което е в меки капсули. Те се разтварят при поглъщане с вода и основната съставка навлиза за секунди в тялото. Така течната формула на ибупрофен се разгражда в кръвта два пъти по-бързо от обикновените таблетки. Нурофен Експрес неутрализира болката в рамките на половин час след приема на капсулата.  

В резултат Нурофен Експрес се справя с болката по-бързо и ефективно. Основната съставка ибупрофен се възприема добре при възрастни и деца над 6 г. (20 кг).
Нурофен Експрес 2 пъти по-бързо облекчава главоболието, мигрената, зъбобола, болките в гърба, менструалните, мускулните и ревматичните болки, симптомите при простуда и грип. Понижава и температурата.

 

Сподели във Facebook
Етикети: Брой 189