Здраве

23 Март 2017

credoweb bg

Поздравления за инициативата. Надявам се този тип дебат в професионална среда между експерти по определени теми да продължи да се развива, защото това, което наблюдаваме в другите социални мрежи не е истински дебат“, заяви председателят на ARPharm Деян Денев по време на пресконференцията в БТА, като подчерта, че дискусията за реформи в здравната система е първият успешен професионален онлайн дебат. 

Какво очаква медицинската гилдия от новите управляващи (ВИДЕО)

По думите му разликата с подобни инициативи, организирани и осъществени в непрофесионална среда, е огромна, защото в социалната платформа за професионална комуникация CredoWeb дискусията е придобила много сериозна форма, без да има излишно "говорене на глупости".

Пресконференцията обобщи изводите от виртуалния дебат и в нея взеха участие:  д-р Дечо Дечев - изпълнителен директор на УМБАЛ „Св. Ив. Рилски“; д-р Георги Ставракев - председател на Асоциацията на специалистите от доболничната помощ; проф. Асен Гудев – председател на Съюза на българските медицински специалисти; Деян Денев – директор на ARPharm;Владимир Афенлиев – зам.-председател на БГФармА и вицепрезидент на Европейската асоциация на генеричните фармацевтични производители; Лиляна Филипова – CredoWeb; Петър Галев – в. „Животът днес“.

Четете още: Д-р Дечо Дечев: Българският лекар е натоварен с пъти по-малко работа, отколкото западните си колеги

Вижте видео от пресконференцията: 

 

Сподели във Facebook