Простагландините могат да помогнат на тялото да се възстанови от нараняване, като образува съсирек, както и да регулира женската полова система и дори да предизвика раждане. В някои случаи обаче организмът произвежда доста повече простагландини, отколкото имаме нужда, а резултатът е възпаление или особено болезнени крампи.​

​Ибупрофенът в състава на Долорен потиска производството на хормона на болката, понижава възпалението и ни помага да живеем пълноценно в по-тежките дни от месечния цикъл. Научете повече за действието на Долорен от новата фейсбук страница, посветена на контрола на болката и възпаленията - Doloren Heal Hub.

А съвременната динамика, с която „прелитаме“ през ежедневните задачи, често е повод за нарастващи предизвикателства, свързани със здравето ни. Главоболие, хронична умора, ставни и мускулни болки са все неотлъчни спътници на заетия градски човек. Нашата цел е да предоставим ефикасни и бързи решения за прогонване на болковия синдром. ​

​В новата ни страница Doloren Heal Hub обръщаме специално внимание на широкия спектър от ползи за здравето, който има активната съставка ибупрофен. Важен обект на дискусиите ще бъдат множеството направления, в които обезболяващите му свойства могат да улеснят живота ни. А на фокус ще ви представим нашия продукт, който сме разработили, за да отговаря именно на нуждите на модерния, вечно движещ се човек.

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето, както и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook