Преболедуването от COVID-19 e съпоставимо с пробягването на маратон. ​Ето защо средствата, които използват спортистите за повишаване на силите, дават също толкова добър ефект и за борба с отпадналостта.​

Умората е един от основните симптоми на коронавирусната инфекция. Изтощението е силно и често може да продължи месец след прекараното заболяване. Затова е изключително важно организмът и най-вече имунната система да бъдат подпомогнати в борбата с астено - адинамията. Аспарагин или още позната като аспартат е една от 20-те най-разпространени аминокиселини, които успешно възстановяват силите на организма.

Аспарагиновата киселина участва в изграждането на имунната система, както и в синтеза на носителите на наследствената информация – ДНК и РНК.

Амбинор Енерджи е подходящ при умора, стрес, физически и умствени натоварвания, и за бързо възстановяване след боледуване. Уникална комбинация от четири важни за организма съставки - Аргинин аспартат, Магнезий, Витамин В6 и Биотин! Скоро и в нова опаковка!

Амбинор Енерджи помага за:

* Повишаване на жизнения тонус;

* Преодоляване на физическа умора (след натоварване, активен спорт);

* Преодоляване на психическа умора ( стрес, пътуване, натоварване в работата);

* Повишаване на концентрацията и способността за запаметяване на информация, особено по време на изпити, сесии;

* Преодоляване на отпадналост и умора, свързана с различни заболявания – сърдечносъдови, неврологични и др.

Подходящ е за възрастни и деца над 14-годишна възраст, като препоръчителната дневна доза е 1 ампула, 1-2 пъти дневно. Може да се разтваря във вода и сок. Амбинор може да бъде приеман и от диабетици, тъй като съдържа подсладител.

Амбинор Енерджи е под формата на ампули за перорална употреба.

Опаковката съдържа 20 ампули х 10 мл, 4 блистера х 5 ампули.

Всяка ампула от 10 мл съдържа:

* Аргинин аспартат – 950 мг

* Магнезий (като магнезиев цитрат) – 83.3 мг

* Витамин В6 (като пиридоксин хидрохлорид) – 4 мг
* Биотин (като D-биотин) - 150 µg

Подсладител: захарин натрий

CredoWeb е социална платформа за здраве, която свързва лекари и пациенти. Предлага експертна информация за здравето и интерактивна комуникация.

Сподели във Facebook